Άρθρα: Δείτε demo των μαθημάτων: Έργα επιτυχόντων Σ. Κ. Τ. Θεσσαλονίκης    Το DVD 'Έργα επιτυχόντων Σ. Κ. Τ. Θεσσαλονίκης' είναι ανεκτίμητο βοήθημα σε όλους όσους ενδιαφέρονται να προετοιμαστούν για την Σχολή Καλών Τεχνών.

    Περιέχει περίπου 300 φωτογραφίες με έργα επιτυχόντων, όπου μπορείτε να μελετήσετε τη δουλειά τους μέσα από τις διαφορετικές αποδόσεις του ίδιου θέματος.


    Μαζί και τρία βίντεο-λήψης την ώρα εργασίας υποψηφίων με θέμα:

    α) Την προτομή της Υγείας, (με Κάρβουνο),

    β) Την προτομή του Ασκληπιού, ( με Ακρυλικά) και

    γ) Το σώμα ενός Νέου, (Εκμαγείο, με Κάρβουνο).


    Δείτε τον τρόπο εργασίας επιτυχόντων, αποκτήστε γρήγορα τη γνώση και το κλειδί της δικής σας πορείας.   Οι φωτογραφίες από έργα επιτυχόντων, δίχως τα τρία βίντεο, είναι ενσωματωμένες στο CD με το Μάθημα “Το Ελεύθερο Σχέδιο” όπου υπάρχουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για Φόρμες, βοηθητικές Γραμμές, Προοπτική, Φωτοσκίαση, Αισθητική, Αναλογίες Προσώπου & Σώματος.


   Αν έχετε κιόλας αποκτήσει το CD με “Το Ελεύθερο Σχέδιο”, αποκτήστε συμπληρωματικά το DVD με τα 'Έργα επιτυχόντων Σ. Κ. Τ. Θεσσαλονίκης' με 25,00 € (+ 5,00 € έξοδα ταχυδρομικής αντικαταβολής).


   Στο DVD 'Έργα επιτυχόντων Σ. Κ. Τ. Θεσσαλονίκης' σε dvd player για TV, θα δείτε ένα βίντεο 300 τουλάχιστον φωτογραφιών από έργα επιτυχόντων τα έτη 2001, 2006, 2007, 2008 και 2009, μαζί και τα τρία βίντεο την ώρα της δουλειάς.

  

   Τηλεφωνήστε: 2310 540918 ή γράψτε μας E-mail και θα σας τηλεφωνήσουμε εμείς

Επιστροφή στα Μαθήματα Ζωγραφικής